Ha a hírlevél tartalma nem jelenne meg, kattintson ide!
 
 
["Büki Kft"]
 
LENDÜLETES TAVASZKÖSZÖNTÉS
 
A tavasz az optimizmus időszaka, ne törődjünk hát a közelgő április szeszélyes időjárásával, hiszen lényegében mindegy, hogy a szálloda kerti nyugágyaiban vagy a belső medencéink körüli pihenőkben merülünk el gondolatainkban. A mindennapi stressz okozta fáradtságot nemcsak alvással lehet kipihenni, hanem egy pár napos wellnesspihenéssel is. Relaxáló kezelésekkel, sportprogramokkal és gasztronómiai élményekkel gondoskodunk arról, hogy kirobbanó formában köszöntse a napsütéses napokat. Jöjjön hozzánk mihamarabb, hogy Ön is élvezhesse a tavasz frissítő energiáját.
 
TAVASZI ÉLMÉNYEK
 
Különleges wellness kezeléseink segítenek, hogy szervezete is lépést tudjon tartani a természettel. Hozzájárulnak a fizikai és szellemi teljesítmény fokozásához. Melegvizes medencéink ölelésében könnyebb megtalálni a belső harmóniát és felfedezni a környezet szemet gyönyörködtető szépségeit.

Ára már: 17.000 Ft/fő/éjtől foglalható standard kétágyas szobában
 
Bővebben
TAVASZI SZÜNET
 
Töltse családjával a tavaszi szünet napjait és a húsvéti ünnepeket szállodánkban - élvezze gondtalanul, figyelmes kiszolgálás mellett a kikelet és az újjászületés ünnepét! Frissességet hozó kezelésekkel, primőrökben gazdag finomságokkal és vidám gyerekprogramokkal készülünk a szünet minden napjára.

Ára már: 22.500 Ft/fő/éjtől
 
Bővebben
MÁRCIUS 15.
 
Az ünnepi hétvégén olyan programokat állítottunk össze a gyermekek számára, melyek szórakoztatóak, informatívak és segítenek lekötni figyelmüket, ezalatt a szülők zavartalanul élvezhetik majd kényeztető kiszolgálásunkat és wellness-spa szolgáltatásainkat. Szombat este szállodánk a'la carte éttermében a magyaros ízek kerülnek előtérbe. A fogások mellé magyar borokkal és stílusos élőzenével készülünk.
 
Bővebben
BABAÚSZÁS
 
Szállodánkban szakképzett úszásoktatók koordinálásával, az országosan elismert Stoller módszer alkalmazásával tartjuk áprilisi babaúszó táborunkat. A foglalkozások hatására a baba örömteli módon tanul, a vidám együttlétek alatt a szülők is jobban megismerik kisbabájukat kapcsolatuk erősödik, kommunikációjuk már a kezdetektől fejlettebbé válik.
Ára már: 15.900 Ft/fő/éjtől foglalható standard kétágyas szobában
 
Bővebben
 
Facebook
 
 
Caramell Premuim Resort **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.
Tel.: (00 36) 94 558-030
Fax: (00 36) 94 558-031
info@caramell.hu
www.caramell.hu
 
 
This email was sent to info@w3host.hu
You received this email because you are registered with Caramell Premium Resort
 
 
 
© 2017 Caramell Premium Resort **** superior